Kies de Workshop die bij jou past!

Plan van Leven

In ‘Plan van je Leven’ gaan we op zoek naar jouw meesterplan van je leven en sporen we de barricades op die je weerhouden dat leven te leven. En na opsporing komt natuurlijk de transformatie!

Je krijgt alle middelen aangereikt om op wezenlijk niveau te onderzoeken wat je wilt. Dit kan een totaalplaatje zijn van je leven maar ook een specifiek onderdeel zoals bijvoorbeeld liefde of carrière.

Misschien heb je al een heel concreet idee en wil je weten hoe je dat manifesteert of misschien is jouw uitdaging juist dat je nog niet bij ‘het ideale plaatje’ kunt komen waardoor je het gevoel hebt niet je optimale leven te leiden.

Hoe dan ook is deze workshop een blauwdruk voor de rest van je leven.

Je schrijft een plan, spoort in jezelf ondermijners en ondersteuners op waardoor je als het ware in een soort flow terecht komt. Je hoeft jezelf niet meer te dwingen of te pushen maar de dingen lijken steeds moeitelozer te gebeuren.

Al tijdens de workshop ervaar je de veranderingen in jezelf die je dichter naar je doel gaan brengen. Na de workshop ga je thuis aan de slag met de toolkit die je meekrijgt. Elke dag dichter bij jouw ideale zelf: Plan van je Leven!

Duur: 3x 2.5 uur of 1x 7 uur

Kosten: € 115,00 inclusief werkmateriaal

Deze workshop is ook als besloten (incompany) training op locatie te plannen.

Workshop Stressreductie

In de Stressreductie workshop ervaar je rust en ruimte door de kracht van yoga en mindfulness in combinatie met tools en oefeningen uit de ontwikkelingspsychologie. Na het volgen van deze workshop heb je inzicht in het ontstaan van stress, burn-out en het gevoel van te kort schieten en kun je dit in de toekomst sneller signaleren. Je leert hoe je kunt omgaan met werken en leven onder druk en hoe je jezelf in balans kunt houden. Je leert hoe je kunt voelen en kanaliseren wat wel en niet bij je past.

Deze workshop is een weldaad voor iedereen die zoekt naar nuchtere, praktische en vooral effectieve methoden naar meer ontspanning en rust.

Duur: 2.5 uur

Kosten: € 35,00

Locatie: Bewust

Deze workshop is ook als besloten evenement (incompany) op locactie te plannen.

Workshop Communicatie

Communicatie is alles wat je hebt om de ander te vertellen wat je wilt, om verbinding te creëren of te houden. Om het proces in goede banen te leiden of verwachtingen en doelen af te stemmen. Maar wat als er ruis op de lijn komt of je elkaar of de boodschap niet goed meer kunt verstaan?

Goede communicatie is een sleutel tot ons eigen geluk en de kunst ervan kun je gelukkig leren.

Hoe kun je authentiek communiceren: jezelf blijven in elke omstandigheid? Maar ook effectief communiceren is een kunst want hoe weet je of die ander ruimte heeft voor jouw boodschap? Hoe kun je de ander ‘helpen begrijpen’ en hoe kun je de ander beter begrijpen?

Deze workshop is geschikt voor je wanneer je merkt dat je soms (of vaak) vastloopt of niet bereikt wat je wilt bereiken in de communicatie met anderen. Dit kan in de relationele en ook in de professionele sfeer zijn, met volwassenen of met kinderen.

Duur 3x 2.5 uur of 1x 7 uur

Prijs: € 115,00 inclusief werkmateriaal

Deze workshop/training is ook incompany te volgen.