Gewoon ECHT! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven maar Bewust gaat gewoon echt het levenslicht zien.

Al zo lang coach ik mensen, geef ik yogales, meditatieles en geef ik trainingen aan het bedrijfsleven. Maar vaak voor de hobby, uit liefde voor bewustzijn en/of via mijn ‘zakelijke hersenhelft’ in de  Consultancy. Nu eindelijk geef ik vorm aan iets wat ik al zo ontzettend lang wil: een bureau voor meer levensgeluk. Laagdrempelig en dus toegankelijk voor iedereen maar ook met een duidelijk doel: je ware zelf vinden. Anders gezegd: Via beproefde methoden los komen van angst, patronen en overtuigingen zodat je kunt samenvallen met je eigen blauwdruk.

Geen zweverige of ongrijpbare taal maar gewoon nuchter en met de voetjes op de grond lichamelijke en geestelijke oefeningen doen om tot jezelf te komen.

Nu dan; aangezien ik nogal visueel ben ingesteld leven dingen voor mij pas helemaal als ik het plaatje zie. In dit geval een website en wat foto’s om de boel een gezicht te geven.

Jamie -Lee Laurentius doet de officiële aftrap met een fotosessie. Mijn vraag of het wat rauwer en anders dan anders kon begreep ze direct. Ik ben absoluut fan van de dame en haar werk.

Ook een fotosessie, video  of text voor je website nodig? Neem gerust contact met haar op: linesbygail.nl

Ik hoop je live te zien! Nog eerst even verder kennis maken kan natuurlijk ook! Volg me hier of via mijn social kanalen.

 

Groetjes,

Stefanie Hofmeester

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *